Canelons d'ortigues

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 700 grams d'ortigues sense flors.
  • 150 grams de formatge gruyere.
  • 30 grams de panses de Corint.
  • 50 grams de mantega.
  • 4 rovells d'ou dur.
  • 1 cullerada de pa ratllat.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Renta i escalada les ortigues.
Deixa refredar i pica ben fines.
En una cassola posa la mantega i ofega les ortigues, les panses, el pa ratllat, els rovells i el formatge ratllat, remou constantment amb una espàtula de fusta.
Fora del foc afegeix sal i pebre.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet, empolvora amb formatge i gratina al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1135 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: