Canelons del Dilluns

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 200 grams de carn de vedella rostida i picada.
  • 6 fetges del pollastre fregits i picats.
  • 150 grams de pollastre rostit i picat.
  • 4 cullerades de concentrat de tomàquet.
  • 1 ceba picada.
  • 2 rovells d'ou.
  • ½ litre de llet.
  • 40 grams de farina.
  • 50 grams de mantega.
  • Nou moscada.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Dora la ceba en una cassola amb mantega i torra la farina.
Després aboca la llet i remou enèrgicament.
Després incorpora la carn, ben picades, i l'extracte de tomàquet, la sal, el pebre i la nou moscada.
Al final afegeix els rovells d'ou, omple els canelons i cobreix amb salsa beixamel.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

546 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Salvador Soms diu:
Per qué en dius del dilluns, si aixó és un plat de FESTA MAJOR? je, je..
Imagino que per les sobres dels rostits del diumenge...
Joan Corminas diu:
Benvolgut amic Salvador:
M'alegra molt que t'agradi el plat, tens raó, aquests canelons es feien amb la resta del guisat del Diumenge, a veure si t'animes a fer los. Una forta abraçada.
Joan.c


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!