Canelons Orientals

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 6 gambes.
  • ½ got d'aigua.
  • ½ got de coco ratllat.
  • ½ tassa de cacauets picats.
  • ¼ de col xinesa, trinxada i bullida.
  • 2 gots de brots de soja.
  • 100 grams de formatge de verdura xinès (tofu) tallat en forma de daus .
  • 1 gra d'all picat fi.
  • 1 cullerada de julivert picat.
  • Sucre, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Ofega l'all i el julivert, afegeix les gambes picades i fregeix.
Afegeix la soja i la col i deixa consumir l'aigua.
Afegeix el coco, els cacauets i el formatge xinès, agrega aigua si espessa massa.
Posa una mica de sucre i salpebra al gust.
Barreja bé i tritura.
Omple els canelons, cobreix amb salsa d'api, empolvora amb formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

806 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: