Nudel an Gorgonzolasauce

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g Nudel
  • Salz
  • Pfeffer aus der Mühle
  • 2 Schalotten
  • 2 EL Butter
  • 1,5 del Madeira
  • 1 Becher (180 g) Rahm
  • 1dl Gemüsebouillon
  • 150 g Gorgonzola
  • 1 TL Senf
  • 1 EL Peterle, fein gehackt
  • 1 EL Schnittlauch, fein gehackt

4 racions

Elaboració

Die Schalotten schälen, fein hacken und in der Butter glasig dünsten.
Madeira zufügen und auf die elfte einkochen lassen.
Rahm zugiessen und ca. 5 Minuten kochen lassen.
Die Bouillon dazugeben und alles aufkochen.
Den Gorgonzola mit einer Gabel zerdrücken, in die Sauce geben und schmelzen lassen.
Senf und die Kräuter darunter rühren.
Mit Salz und Pfeffer abschmecken.
Die Nudel in reichlich Salzwasser al dente kochen, abgiessen und mit der Sauce vermischen.
In heissen Tellern servieren


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

320 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: