Ragú a la Bolonyesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 350 g de bou, picat
  • 100 g de vedella picada
  • 50 g de porc o salsitxa picada
  • ½ pastanaga
  • ½ ceba
  • 1 branqueta d'api
  • 2 dl d'oli d'oliva
  • 1 dl de vi blanc
  • 200 g de tomàquets pelats
  • Brou
  • Pebre
  • Llorer i ginebre al gust.

4 racions

Elaboració

Talla ben petit i fregeix la pastanaga, la ceba i l'api.
Afegeix la carn, segeix fregin i deglaze amb vi.
Afegeix el tomàquet i assaona al gust.
Cuina de 4-6 hores a foc molt lent.
Afegeix a poc a poc el brou si cal.
Serveix amb spaghetti, macarrons, tallarines, etc i formatge parmesà.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1460 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: