Pastís de Castanyes

Ingredients

  • 8 rovells d'ou
  • 300 grams de sucre
  • 200 grams de mantega
  • 300 grams d'avellanes moltes.
  • 400 grams de puré de castanyes
  • 8 clares d'ou

4 racions

Elaboració

Barreja els rovells d'ou amb el sucre i la mantega fins que quedi una crema esponjosa, agrega les avellanes moltes i el puré de castanyes, juntament amb les clares d'ou batudes ben dures.
Col•loca la barreja en un motlle ben untat amb mantega i col•loca al forn prees calfat a 200 g, cou 45 minuts, deixa refredar una mica i desemmotlla.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3159 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: