Gratinat de Patates amb Bolets i Porros

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una àmplia font de forn d’uns 3 litres, greixada
  • 1 kg de patates farinoses tallades a rodanxes d'aproximadament uns 5 mm
  • 300 g de porros tallats per la meitat al llarg i a rodanxes fines
  • 20 g de bolets ceps secs tallats a meitats si és necessari
  • 120 g de formatge gruyère, ratllat
  • 1 culleradeta de sal i pebre recent molt
  • 2 grans d’all
  • 2 dl de crema de llet
  • 1 pessic de nou moscada

4 racions

Elaboració

Barreja les patates, els porros, els bolets tallats a trossets petits (no és necessari posar en remull) i la meitat del formatge Gruyère,
Introdueixi la barreja en la safata preparada ben greixada.
Assaona la crema i aboca per sobre la safata, i reparteix la resta de formatge pel damunt
Gratina al mig del forn durant 1 hora a 180 graus
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

647 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Estimats amics:
Amb la recepte d'avui, tanco la barraca fins al 10 de gener, perquè fujo del fred que avui tenim a Suïssa, 12 graus sota zero!!, espero que a Màlaga tindré millor temperatura. Desitjo per a tots vosaltres una feliç entrada d'any 2015 i que aquest sigui millor que el que acabem.
Amb una forta abraçada
Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: