Quatre maneres de donar-li vida a un Puré de Patata

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Oli d'herbes
  • Fruits secs
  • Suc de remolatxa
  • Suc de taronja

Elaboració

Amb oli d'herbes:

1/2 manat d'herbes (alfàbrega, cerfull, julivert), separa les fulles del tronc, barreja amb 5 cullerades d’oli i tritura amb la trituradora fens a obtenir una pasta ben fina.
Prepara el puré de patata i ruixa l’oli d'herba pel damunt.
Decora amb herbes per sobre i serveix

Amb els fruits secs:

Tritura aproximadament 60 g d'avellanes, però procura que quedin trossets grossos.
En una paella, sense mantega torre lleugerament les avellanes triturades.
Separa aproximadament 2 cullerades i barreja amb el puré de patata preparat.
Amb el triturat restant, afegeix 2 cullerades de mantega, i deixa torra
fins obtindré un bonic color marró i reparteix per sobre del puré de patata

Amb el suc de remolatxa:

Substitueix la meitat del líquid requerit per suc de remolatxa.
Cou les patates amb el líquid preparat, i prepara el puré.
Serveix el puré de patates, amb remolatxes tallades en glaçons saltejats amb mantega i repartits pel damunt.

Amb suc de taronja:

Ratlla la pell d'1 taronja i ½
De la resta de l’altra ½ taronja talla la pell a tiretes molt fines.
Esprem les taronges, afegeix el suc amb aigua fins a la quantitat requerida per la cocció de les patates.
Prepara el puré de patates.
Barreja la pell de taronja ratllada en el puré acabat
Adorna el puré de patates amb les tiretes de taronja.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1012 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: