Alvocat arrebossat

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 alvocats de polpa forta
  • 2 clares d'ou
  • 2 cullerades de farina
  • 6 cullerades de pa ratllat
  • 6 cullerades d'oli de cacauet
  • Sal
  • Piment d’Espelta en escates
  • 1 llima
  • Salsa Sweet'n'Sour per servir

4 racions

Elaboració

Talla els alvocats per la meitat i elimina el pinyol.
Talla a grills.
Bat les clares d'ou.
Passa els alvocats successivament per farina, clares d'ou i pa ratllat.
Escalfa l'oli i fregeix els grills fins que estiguin ben cruixents.
Escórre sobre paper de cuina.
Assaona els alvocats amb sal i Piment d’espelta.
Ratlla finament la pell de la llima i escampa pel damunt dels grills
Esprem la llima i posa unes gotes de suc per sobre i serveix amb la salsa Sweet'n'Sour


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1334 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: