Medallons de Vedella amb Salsa de Cafè

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 dl de nata
  • 15 g de grans de cafè, torrat fosc
  • 4 medallons de vedella, cadascun d'aproximadament 180 g
  • Sal i pebre
  • 1 escalunya
  • 1 dl de Vi blanc
  • 3 dl de brou de vedella
  • 1 culleradeta de maizena

4 racions

Elaboració

Bull la nata, en una cassola petita, amb els grans de cafè.
Retira la cassola i deixa reposar durant 15 minuts, passat aquest tem passa per un tamís i reserva
Mentrestant, escalfa el forn a 70 graus.
Daura la carn en l'oli al voltant d'uns 6 minuts.
Assaona amb sal i pebre i enforna, mantén calent durant uns 10 minuts.
Pica l'escalunya i sofregeix en la mateixa paella que hem fet la carn.
Desglaça amb el vi.
Aboca el brou i deixa bullir una mica, afegeix la nata cuita amb els grans de cafè
Tamisa la salsa en una paella.
Barreja la maizena amb una mica d'aigua freda i mescla amb la salsa.
Cuina a foc lent fins que espesseixi.
Assaona amb sal i pebre.
Serveix els medallons de vedella amb la salsa preparada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1415 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: