Salmó en Adob a l’estil d'Àsia

Ingredients

  • 1 filet de salmó amb la pell (al voltant d'1,7 kg)
  • 5 tiges d’herba de llimona
  • 10 fulles de llima quefir
  • 100 g de gingebre
  • 100 g de sal marina gruixuda
  • 80 g de sucre
  • 1 cullerada d'oli

12 racions

Elaboració

Renta el filet de salmó, asseca i retira les espines existents.
Neteja l'herba de llimona i talla la meitat inferior més gruixudes a trossos.
Renta les fulles de llima quefir, asseca i talla en tires.
Pela l’arrel de gingebre, i tallat a rodanxes.
Posa l’herba de llimona, les fulles de llima i el gingebre amb la sal del mar i el sucre en un bol.
Estén la meitat de l'adob en una gran forma plana.
A continuació, posa la cara de la pell cap avall i distribueix la resta d’adob al costat de la carn del salmó i deixa el peix cobert amb un embolcall de plàstic.
Reserva a la nevera almenys 12 hores.
Treu de l'adob, renta el salmó, asseca i pinzella amb oli.
Serveix en llescas ben fines, acompanyades amb anelles de ceba i fonoll i també amb ous d'usos, rodanxes de raves, alvocat, etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1630 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: