Pastís de poma i llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la massa:

  • 200 g de farina
  • 100 g de margarina
  • 1 mica de sal
  • 2 cullerades de sucre
  • 50 ml d'aigua tèbia

Per al farciment:

  • 2 ous
  • 130 g de sucre
  • 60 g de margarina
  • 1 llimona
  • 4 pomes

12 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 210 graus

Per a la massa:

Prepara la massa amb els ingredients de la massa, i col·loca en una placa de forn, folrada amb paper d'enfornar i deixa refredar a la nevera durant 30 minuts.

Per al farciment:

Bat els ous, el sucre, i la margarina.
Ratlla la llimona, aspren i reserva el suc.
Afegeix la llimona ratllada al preparat anterior.
Pela les pomes, talla a quarts, elimina el nucli amb les llavors i ratlla una mica gruixut, ruixa de tant en tant amb el suc de la llimona
Barreja la mescla d'ous amb la poma.
Treu de la nevera, la massa preparada punxa amb una forquilla diverses vegades, i estén la barreja de poma pel damunt, allisa i enforna durant 45 minuts a 180 graus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3671 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: