Pastís de poma i llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la massa:

  • 200 g de farina
  • 100 g de margarina
  • 1 mica de sal
  • 2 cullerades de sucre
  • 50 ml d'aigua tèbia

Per al farciment:

  • 2 ous
  • 130 g de sucre
  • 60 g de margarina
  • 1 llimona
  • 4 pomes

12 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 210 graus

Per a la massa:

Prepara la massa amb els ingredients de la massa, i col·loca en una placa de forn, folrada amb paper d'enfornar i deixa refredar a la nevera durant 30 minuts.

Per al farciment:

Bat els ous, el sucre, i la margarina.
Ratlla la llimona, aspren i reserva el suc.
Afegeix la llimona ratllada al preparat anterior.
Pela les pomes, talla a quarts, elimina el nucli amb les llavors i ratlla una mica gruixut, ruixa de tant en tant amb el suc de la llimona
Barreja la mescla d'ous amb la poma.
Treu de la nevera, la massa preparada punxa amb una forquilla diverses vegades, i estén la barreja de poma pel damunt, allisa i enforna durant 45 minuts a 180 graus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3638 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: