Mongeta tendra a la papillota

Ingredients

  • 500 g de mongetes tendres
  • 100 g de cansalada fumada
  • Sal, pebre
  • Marduix o orenga
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

Preescalfa el forn al 180 graus
Renta la mongeta tendra i talla els extrems.
Posa en dos fulls grans de paper d'alumini, 250 grams de mongeta tendre a cada un i estén els daus de cansalada pel damunt, assaona amb sal i pebre, escampa marduix o orenga i ruixa amb un bon rajolí d’oli.
Fes un rotllo amb el paper d’alumini i gira els extrems com si fos un caramel.
Enforna i cou durant 40 a 50 minuts a 180 graus.
Si vols pots afegir uns talls de patata


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2233 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: