Alvocat per untar

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 alvocat madur
  • 1/2 ou dur,
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • 1 gra d'all, tallat en cubs ben petits
  • 1 escalunya finament picada
  • 1 culleradeta de cibulet picat
  • 3 fulles de menta picades,
  • 2 culleradetes de iogurt
  • 1 culleradeta de flocs de coco
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Talla l'alvocat per la meitat, elimina el pinyol i treu la polpa amb una cullereta.
En un plat pla, aixafa amb una forquilla, la polpa, junt amb el suc de llimona i 1/2 ou dur.
Agrega, l'all, la ceba, el cibulet, les fulles de menta, el iogurt, els flocs de coco, sal i pebre i barreja tot bé.
Cobreix amb paper film i refreda durant aproximadament 1 hora a la nevera
Barreja un cop més, abans de servir.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1727 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: