Alvocat per untar
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Canapès
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 alvocat madur
- 1/2 ou dur,
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 1 gra d'all, tallat en cubs ben petits
- 1 escalunya finament picada
- 1 culleradeta de cibulet picat
- 3 fulles de menta picades,
- 2 culleradetes de iogurt
- 1 culleradeta de flocs de coco
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Talla l'alvocat per la meitat, elimina el pinyol i treu la polpa amb una cullereta.
En un plat pla, aixafa amb una forquilla, la polpa, junt amb el suc de llimona i 1/2 ou dur.
Agrega, l'all, la ceba, el cibulet, les fulles de menta, el iogurt, els flocs de coco, sal i pebre i barreja tot bé.
Cobreix amb paper film i refreda durant aproximadament 1 hora a la nevera
Barreja un cop més, abans de servir.

Etiquetes:
Crostini
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1194 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c