Cassola de col blanca amb carn picada
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de carn picada
- 500 g de col blanca
- 50 g de cebes
- 2 dl de crema
- 3 ous
- 200 g de formatge ratllat (com Gouda)
- 1 tomàquet
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 200 graus. (amb forn elèctric amb convecció, a 180 graus).
Talla la col a tires i cuina durant uns 10 minuts (si t'agrada més suau, cuina per més temps, si t’agrada més cruixent, una mica més curt), i escorre.
Pica la ceba a daus i fregeix amb la carn picada, assaona amb sal i pebre, i cou fins que la carn quedi solta
Mantega un motlle per coure al forn i col·loca en ell, la barreja de carn i la col blanca.
Talla els tomàquets en cubs i distribueix pel damunt.
Barreja els ous amb la crema i el formatge, assaona amb sal i pebre i reparteix de manera uniforme sobre la carn, la col i els tomàquets.
Cou al forn durant uns 35 minuts.
Etiquetes: Carn mòlta - carn picada Col Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2518 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.