Salsa d’amanida a l'estil Francès
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 rovells d'ou
- 1,2 litres d'oli de gira-sol
- 125 ml d'oli d'oliva
- 40 ml d'oli de noguera
- 150 g de maionesa
- 200 g de mostassa, lleu
- 20 g de sal
- 55 g de sucre
- 20 g de grans de pebre, blanc i negre, aixafats
- 4 cebes mitjanes
- 15 g d'alls
- 125 ml de vinagre balsàmic
- 125 ml de vinagre de vi negre
- 1,4 litres de brou de pollastre, fet a casa
- 1 manat d'estragó
- 1 manat d'alfàbrega
- 1 manat d'api de muntanya
1 racions
Elaboració
Col·loca els rovells d'ou, la maionesa, la mostassa, el sucre, la sal i els grans de pebre picats en un bol alt per batre.
Afegeix els olis i segueix batent, dilueix amb els vinagres, i agrega el brou de pollastre al final.
Pica les herbes, la ceba i l'all, i afegeix al batut anterior.
Reserva la salsa a la nevera durant dos o tres dies perquè es mesclin totes les aromes
Passa per un sedàs, assaona i aboca en ampolles i reserva a la nevera.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1576 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c