Patates farcides i embolicades amb cansalada
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 patates ceroses mitjanes
- Sal
- 1 culleradeta de comí
- 2 ramets de cibulet
- 180 g de formatge Gouda curat
- Pebre
- 12 Talls de cansalada viada
- 10 grams de mantega
4 racions
Elaboració
Renta bé les patates.
Cuina les patates amb la pell, el comí i la sal, fins que estiguin al dente.
Escórrer les patates, pela i talla per la meitat longitudinalment.
Amb una cullera petita buida les meitats de patata i amb cura que quedin aparellades, reserva.
Esbandeix el cibulet, escorre i talla en cèrcols fins,
Pica a daus fins al formatge gouda.
Reserva 1 cullerada de cibulet picat per adornar.
Barreja la resta de cibulet amb el formatge i assaona amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Omple les meitats de patates amb la barreja de formatge i col·loca cada meitat una sobre l’altre.
Embolica les patates, cadascuna amb una llesca de cansalada i posa en una safata per enfornar.
Escalfa la mantega i han estat fos, pinzella cada patata.
Col·loca la safata al forn i cou uns 15 minuts.
Retira del forn i posa en un plat.
Escampa-hi el cibulet i serveix de seguida.
Pots barrejar 100 grams de crema agra amb 300 grams de iogurt natural, 2 grans d'all premsats i 1 escalunya picada ben fina, remena bé el conjunt i assaona amb sal i pebre, i servir com a salsa, per acompanyar les patates.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1071 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.