Pesto de llavors de carabassa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 60 grams de llavors de carabassa
  • 1 manat d'herbes barrejades, per exemple, marduix i julivert
  • 2 grans d'all
  • 15 grams de parmesà en 1 tros
  • 1 llimona
  • 1 dl d'oli d'oliva
  • 2 cullerades d'oli de llavors de carabassa
  • Sal, pebre

1 racions

Elaboració

Torra les llavors de carabassa en una paella sense oli, i col·loca les llavors a la trituradora
Renta les herbes i asseca bé.
Talla l’all a trossos grans.
Ratlla el formatge parmesà i la llimona.
Afegeix els dos olis i tritura tot, fins que estigui ben fi.
Esprem la llimona.
Condimenta, el pesto, amb el suc de llimona, la sal i el pebre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1049 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: