Canelons d'espàrrecs (1)
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 motlle de forn d'aproximadament 30 × 22 cm
- Mantega per al motlle
Canelons:
- 12 plaques de lasanya
- 700 grams d'espàrrecs verds preparats,
- 80 grams de cansalada crua a llesques
Salsa:
- 1,5 dl de brou de carn o de verdures
- 1,8 dl de nata per cuina
- 2 cullerades de xerès sec
- 60 grams de formatge ratllat
- Sal
- Pebre acabat de moldre
- Formatge ratllat, per empolvorar.
4 racions
Elaboració
Canelons:
Cuina les làmines de lasanya en aigua bullent amb sal, durant uns 4 a 5 minuts, retira, esbandeix amb aigua freda i col·loca sobre una tovallola de cuina.
Bull els espàrrecs en la mateixa aigua, durant 2 minuts i escorre.
Salsa:
Barreja tots els ingredients fins i incloent el formatge i regira bé.
Assaona al gust.
Embolica aproximadament 3 espàrrecs en una placa de lasanya, cada caneló amb 2 llesques de cansalada i col·loca en el motlle de forn, ben greixat, i incorpora la salsa beixamel, escampa pel damunt el formatge ratllat.
Col·loca el motlle al mig del forn preescalfat a 220 graus i gratina durant uns 25 minuts o fins que prenguin un bonic color daurat.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1592 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.