Canelons d'espàrrecs (1)

Ingredients

  • 1 motlle de forn d'aproximadament 30 × 22 cm
  • Mantega per al motlle

Canelons:

  • 12 plaques de lasanya
  • 700 grams d'espàrrecs verds preparats,
  • 80 grams de cansalada crua a llesques

Salsa:

  • 1,5 dl de brou de carn o de verdures
  • 1,8 dl de nata per cuina
  • 2 cullerades de xerès sec
  • 60 grams de formatge ratllat
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • Formatge ratllat, per empolvorar.

4 racions

Elaboració

Canelons:

Cuina les làmines de lasanya en aigua bullent amb sal, durant uns 4 a 5 minuts, retira, esbandeix amb aigua freda i col·loca sobre una tovallola de cuina.
Bull els espàrrecs en la mateixa aigua, durant 2 minuts i escorre.

Salsa:

Barreja tots els ingredients fins i incloent el formatge i regira bé.
Assaona al gust.
Embolica aproximadament 3 espàrrecs en una placa de lasanya, cada caneló amb 2 llesques de cansalada i col·loca en el motlle de forn, ben greixat, i incorpora la salsa beixamel, escampa pel damunt el formatge ratllat.
Col·loca el motlle al mig del forn preescalfat a 220 graus i gratina durant uns 25 minuts o fins que prenguin un bonic color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1592 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: