Pits de pollastre al Brandi

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 50 grams de mantega
  • 4 pits de pollastre
  • Farina
  • Sal
  • Pebre
  • 4 cullerades de Brandi.

4 racions

Elaboració

Fon la mantega en una paella, posa els pits de pollastre enfarinats, assaonats amb sal i pebre negre i cuina a foc alt per tots dos costats durant uns minuts.
Posa en una font de servir amb la seva salsa
A continuació, escalfa el brandi, aboca sobre els pits de pollastre, flameja i serveix immediatament.

Notes

Amics del Fòrum
Com que he vist que diverses persones s'han interessat per la recepta "Diferents maneres de preparar els pits de pollastre", passo les receptes traduïdes.
Una abraçada per tots i totes les companyes del Fòrum
joan.c


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1359 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: