Pits de pollastre al Brandi

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 50 grams de mantega
  • 4 pits de pollastre
  • Farina
  • Sal
  • Pebre
  • 4 cullerades de Brandi.

4 racions

Elaboració

Fon la mantega en una paella, posa els pits de pollastre enfarinats, assaonats amb sal i pebre negre i cuina a foc alt per tots dos costats durant uns minuts.
Posa en una font de servir amb la seva salsa
A continuació, escalfa el brandi, aboca sobre els pits de pollastre, flameja i serveix immediatament.

Notes

Amics del Fòrum
Com que he vist que diverses persones s'han interessat per la recepta "Diferents maneres de preparar els pits de pollastre", passo les receptes traduïdes.
Una abraçada per tots i totes les companyes del Fòrum
joan.c


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1396 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: