Pasta amb cigrons i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 320 grams de cigrons cuits
  • 130 grams de pasta, tipus curta
  • 11 llesques de cansalada, uns 110 grams.
  • 50 grams de ceba, d'api, pastanaga.
  • 1 sobre de safrà
  • Julivert
  • All
  • Brou de verdures
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pica l'api, la pastanaga, la ceba, la meitat d'un grill d'all i 3 llesques de cansalada.
Fregeix aquesta barreja amb 2 cullerades d'oli, agrega els cigrons, i cuina breument, a continuació, afegeix 800 grams de brou de verdures i, d'ençà que comença a bullir, cou durant 25 minuts a foc suau i cobert.
Cuina la pasta per separat en aigua bullent amb sal, junt amb el safrà, fins que estiguin al dente, escorre i afegeix als cigrons bullint.
Cou tot durant altres 2 minuts, escampa pel damunt el julivert picat i serveix amb les 8 llesques de cansalada restants, fregides en una paella sense oli fins que es torna cruixent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2367 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: