Orada a la graella amb llimona

Categoria:
Recepta per
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 orada, de 300 a 400 grams
  • ½ culleradeta de pebre negre
  • 1 cullerada de llavors de comĂ­
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • ½ manat de julivert
  • ½ llimona orgĂ nica
  • 1 gra d'all
  • Sal

2 racions

ElaboraciĂł

Aixafa en el morter els grans de pebre i les llavors de comĂ­ afegeix l'oli d'oliva i barreja bĂŠ.
Esbandeix la orada amb aigua freda, asseca, frega tot el peix amb la marinada de pebre i assaona amb la sal.
Renta el julivert, i col¡loca en el ventre de la orada.
Talla per la meitat la llimona i desprĂŠs a rodanxes fines
Pela l'all en lamines fines.
Posa una part de les falques de llimona i l'all, en el ventre de la orada.
Escalfa el grill o la planxa.
Col¡loca la orada sobre la planxa preescalfada, afegeix la resta de rodanxes de llimona, i ruixa una mica d'oli d'oliva a sobre el peix.
Grilla a foc suau uns 4 minuts, dĂłna la volta i cuina durant 4 minuts mĂŠs.
Serveix de seguida.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Orada a la graella amb llimona

Enllaça aquesta recepta:

924 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!