Orada a la graella amb llimona

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 orada, de 300 a 400 grams
  • ½ culleradeta de pebre negre
  • 1 cullerada de llavors de comí
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • ½ manat de julivert
  • ½ llimona orgànica
  • 1 gra d'all
  • Sal

2 racions

Elaboració

Aixafa en el morter els grans de pebre i les llavors de comí afegeix l'oli d'oliva i barreja bé.
Esbandeix la orada amb aigua freda, asseca, frega tot el peix amb la marinada de pebre i assaona amb la sal.
Renta el julivert, i col·loca en el ventre de la orada.
Talla per la meitat la llimona i després a rodanxes fines
Pela l'all en lamines fines.
Posa una part de les falques de llimona i l'all, en el ventre de la orada.
Escalfa el grill o la planxa.
Col·loca la orada sobre la planxa preescalfada, afegeix la resta de rodanxes de llimona, i ruixa una mica d'oli d'oliva a sobre el peix.
Grilla a foc suau uns 4 minuts, dóna la volta i cuina durant 4 minuts més.
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

978 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!