Mousse de xocolata a la menta

Ingredients

  • 150 grams de xocolata amb farcit de menta
  • 100 grams de xocolata negra
  • 3 cullerades de crema
  • 220 grams de crema batuda
  • 4 branquetes de menta

4 racions

Elaboració

Pica 150 grams de xocolata amb farcit de menta i 100 grams de xocolata negra.
Fon amb les 3 cullerades de crema, en un bany d'aigua calenta.
Deixar refredar la xocolata.
Bat els 220 grams de crema de llet, ben freda, a punt de neu i barreja amb un batedor de mà, amb la xocolata calenta.
Reserva, tapada la mousse, com a mínim 4 hores a la nevera
Posa la mousse de xocolata en una màniga pastissera amb una punta d'estrella gran, i distribueix en 4 bols, refreda fins al moment de servir i decora amb una tija de menta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2767 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: