Mousse de xocolata a la menta
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Mousse
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 grams de xocolata amb farcit de menta
- 100 grams de xocolata negra
- 3 cullerades de crema
- 220 grams de crema batuda
- 4 branquetes de menta
4 racions
Elaboració
Pica 150 grams de xocolata amb farcit de menta i 100 grams de xocolata negra.
Fon amb les 3 cullerades de crema, en un bany d'aigua calenta.
Deixar refredar la xocolata.
Bat els 220 grams de crema de llet, ben freda, a punt de neu i barreja amb un batedor de mà, amb la xocolata calenta.
Reserva, tapada la mousse, com a mínim 4 hores a la nevera
Posa la mousse de xocolata en una màniga pastissera amb una punta d'estrella gran, i distribueix en 4 bols, refreda fins al moment de servir i decora amb una tija de menta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2767 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.