Mousse de castanyes i aiguardent amb raïms marinats
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Raïms:
- 1 dl de suc de raïm blanc o negre
- 1 cullerada de suc de llimona
- 1 a 2 cullerades de sucre en pols
- 250 grams de raïms negres.
Mousse:
- 220 grams de puré de castanyes descongelat
- 100 grams de mascarpone
- 1 a 2 cullerades de sucre
- ½ culleradeta de vainilla
- 2 a 3 cullerades d'aiguardent
- 2 clares d'ou
- 4 copes.
4 racions
Elaboració
Raïm:
Posa a bullir el suc de raïm, el suc de llimona i el sucre en pols. Deixa refredar.
Afegeix el raïm, i deixa marinar d'1 a 2 hores.
Mousse:
Barreja el puré de castanyes i el mascarpone fins que quedi ben cremós.
Agrega el sucre, el sucre de vainilla i l'aiguardent.
Bat les clares d'ou a punt de neu i barreja també amb cura.
Posa el raïm marinat en el fons de les copes.
Distribueix la crema batuda per sobre els raïms.
Tapa i reserva durant 2 hores en un lloc fresc, o a la nevera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1956 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.