Mousse de castanyes i aiguardent amb raïms marinats

Ingredients

Raïms:

  • 1 dl de suc de raïm blanc o negre
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 1 a 2 cullerades de sucre en pols
  • 250 grams de raïms negres.

Mousse:

  • 220 grams de puré de castanyes descongelat
  • 100 grams de mascarpone
  • 1 a 2 cullerades de sucre
  • ½ culleradeta de vainilla
  • 2 a 3 cullerades d'aiguardent
  • 2 clares d'ou
  • 4 copes.

4 racions

Elaboració

Raïm:

Posa a bullir el suc de raïm, el suc de llimona i el sucre en pols. Deixa refredar.
Afegeix el raïm, i deixa marinar d'1 a 2 hores.

Mousse:

Barreja el puré de castanyes i el mascarpone fins que quedi ben cremós.
Agrega el sucre, el sucre de vainilla i l'aiguardent.
Bat les clares d'ou a punt de neu i barreja també amb cura.
Posa el raïm marinat en el fons de les copes.
Distribueix la crema batuda per sobre els raïms.
Tapa i reserva durant 2 hores en un lloc fresc, o a la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1956 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: