TiramisĂș a les mandarines

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 6 mandarines
  • 3 cullerades de sucre de canya
  • 2 cullerades de licor de taronja
  • 150 grams de melindros
  • 150 grams de formatge crema
  • 250 grams de Mascarpone
  • 100 ml de llet
  • 1 cullerada de cacau en pols
  • Canyella

6 racions

ElaboraciĂł

Prem el suc de 3 mandarines (aproximadament 100 ml), i barreja amb el sucre i el licor.
Pela la resta de mandarines, talla per la meitat, i talla transversalment en rodanxes.
Reparteix la meitat de les llengĂŒes de gat en els gots.
Ruixa per sobre amb la meitat del lĂ­quid.
Col·loca al damunt de les llengĂŒes les mandarines.
Barreja bé, el formatge crema, el mascarpone i la llet.
Reparteix la meitat de la barreja sobre les mandarines, i al damunt, l'altra meitat de les galetes, i rega el conjunt amb el lĂ­quid restant.
Tapa els gots i decora amb un grill i una tireta de pell de mandarina, refrigera durant aproximadament 2 hores i serveix.
Barreja el cacau i la canyella, i escampa sobre tiramisĂș abans de servir-lo.


Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: TiramisĂș a les mandarines

Enllaça aquesta recepta:

1148 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!