Kale fregida
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de col arrissada (Kale)
- 1 ceba picada
- 2 grans d'alls picats
- 2 cm de gingebre fresc picat
- 1 cullerada d'oli
- 4 cullerades de salsa de soja
- 1 dl d'aigua
4 racions
Elaboració
Pica finament, la ceba, l'all i el gingebre.
Sofregeix en una paella amb l'oli.
Renta la col kale, talla a tires fines, afegeix a la paella i salteja fins que s'esfondra.
Agrega la salsa de soja i l'aigua, tapa i cou durant 20 minuts o fins que estigui tova.
Retira la coberta i deixa reduir el líquid.
Serveix com acompanyament d'uns filets de salmó i patates rostides.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2036 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.