Kale fregida

Ingredients

  • 500 grams de col arrissada (Kale)
  • 1 ceba picada
  • 2 grans d'alls picats
  • 2 cm de gingebre fresc picat
  • 1 cullerada d'oli
  • 4 cullerades de salsa de soja
  • 1 dl d'aigua

4 racions

Elaboració

Pica finament, la ceba, l'all i el gingebre.
Sofregeix en una paella amb l'oli.
Renta la col kale, talla a tires fines, afegeix a la paella i salteja fins que s'esfondra.
Agrega la salsa de soja i l'aigua, tapa i cou durant 20 minuts o fins que estigui tova.
Retira la coberta i deixa reduir el líquid.
Serveix com acompanyament d'uns filets de salmó i patates rostides.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2080 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: