Pasta amb xucrut i salsa de nata al pebrot vermell

Ingredients

  • 2 escalunyes
  • 2 grans d'all
  • 1 cullerada de mantega
  • 2 culleradetes de sucre morè
  • 300 grams de xucrut crua
  • 2 dl de brou de verdures
  • Sal
  • ¼ de culleradeta d'encenalls de Xili
  • ½ remet de julivert
  • 1 pebrot petit, vermell
  • 100 grams de crema agra
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç i una de picant
  • 400 grams de pasta curta

4 racions

Elaboració

Pela les escalunyes, talla a quarts i cada quart en tires fines.
Pela i picar l'all finament.
En una paella, escalfar la mantega.
Afegir l'escalunya i l'all, escampa-hi el sucre i cou a foc mitjà, remenant durant 2 a 3 minuts, fins que les escalunyes i l'all prenguin un color lleugerament marró.
Afegeix la col fermentada i aboca el brou.
Espolsa amb els encenalls de xili, assaona amb sal i cuina tapat a foc lent durant uns 30 minuts.
Regira de tant en tant i si cal, fins i tot agrega una mica de brou.

Salsa de nata:

Mentrestant, pica ben fi el julivert, talla el pebrot a quarts, treu les llavors i pica el més petit possible.
Barreja la crema agra amb el pebrot vermell i les dues classes de pebre vermell, assaona amb sal.

Per a la pasta:

Bull en una cassola gran, aigua i sal, aboca la pasta i cuina fins que estigui al dente.
A continuació, aboca en un colador i escorre bé.
Immediatament barreja la pasta a la xucrut, calenta i barreja bé.
Serveix la pasta en plats fondos i adorna pel damunt amb salsa de crema agre amb pebrot.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: