Espàrrecs Shakshuka

Ingredients

Espàrrecs:

  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 quilo de espàrrecs verds, tallats obliquament a rodanxes d'1 cm de gruix
  • 2 llaunes de tomàquets (aproximadament 410 g)
  • ½ culleradeta de pols de comí
  • 1 culleradeta de sal
  • 150 grams d'espinacs tendres

Ous:

  • 8 ous
  • flor de sal

4 racions

Elaboració

Espàrrecs:

Escalfa oli en una paella àmplia.
Sofregeix els espàrrecs durant uns 5 minuts.
Afegeix els tomàquets,
Condimenta i cuina a foc lent, aproximadament uns 5 minuts mes i agrega els espinacs

Ous:

Usant una cullera, premsa 8 buits en la barreja d’espinacs i d’espàrrecs.
Deixa acuradament lliscar a cada forat un ou.
Tapa i cou uns 12 minuts, o fins que les clares es solidifiquin.
Assaona els ous amb una mica de sal.


Recepta de cuina de Espàrrecs Shakshuka

Per quatre persones

Recepta de cuina de Espàrrecs Shakshuka

Per dues persones

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1784 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: