Espàrrecs Shakshuka

Ingredients

Espàrrecs:

  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 quilo de espàrrecs verds, tallats obliquament a rodanxes d'1 cm de gruix
  • 2 llaunes de tomàquets (aproximadament 410 g)
  • ½ culleradeta de pols de comí
  • 1 culleradeta de sal
  • 150 grams d'espinacs tendres

Ous:

  • 8 ous
  • flor de sal

4 racions

Elaboració

Espàrrecs:

Escalfa oli en una paella àmplia.
Sofregeix els espàrrecs durant uns 5 minuts.
Afegeix els tomàquets,
Condimenta i cuina a foc lent, aproximadament uns 5 minuts mes i agrega els espinacs

Ous:

Usant una cullera, premsa 8 buits en la barreja d’espinacs i d’espàrrecs.
Deixa acuradament lliscar a cada forat un ou.
Tapa i cou uns 12 minuts, o fins que les clares es solidifiquin.
Assaona els ous amb una mica de sal.


Recepta de cuina de Espàrrecs Shakshuka

Per quatre persones

Recepta de cuina de Espàrrecs Shakshuka

Per dues persones

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1881 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: