Espaguetis en salsa de llimona, formatge feta i pinyons

Ingredients

  • Una mica de sal i pebre
  • 1 llimona (orgànica, gran)
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 400 grams d’espaguetis
  • 100 grams de pinyons
  • 375 grams de formatge feta
  • 1 grapat d’alfàbrega
  • 100 grams de parmesà (ratllat)

4 racions

Elaboració

En una cassola, posa molta aigua a bullir.
Barreja 1 culleradeta de pela de llimona amb un poc d'oli d'oliva.
Barreja l'oli de llimona en l’aigua per cuinar la pasta, i cuina la pasta fins que estigui al dente.
Torre el pinyons en una paella sense greix, fins que prenguin un color daurat.
Separa en un plat i deixa refredar.
Desfés amb els dits el formatge feta
Renta l'alfàbrega i asseca.
Talla en dos meitats la llimona i esprémer el suc.
Escórrer la pasta en un tamís, i reserva 4 cullerades d'aigua de la cocció.
Torna la pasta a l'olla.
Afegeix l’oli restant, l’aigua bullint, el suc de llimona, la pela de llimona restant, el formatge feta, l’alfàbrega, 75 grams de formatge parmesà i barreja be amb la pasta.
Deixa reposa, perquè el formatge es fongui.
Condimenta amb sal i pebre, posa en els plats i serveix amb 25 grams de parmesà i pinyons pel damunt de la pasta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

567 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!