Espaguetis en salsa de llimona, formatge feta i pinyons
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una mica de sal i pebre
- 1 llimona (orgànica, gran)
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 400 grams d’espaguetis
- 100 grams de pinyons
- 375 grams de formatge feta
- 1 grapat d’alfàbrega
- 100 grams de parmesà (ratllat)
4 racions
Elaboració
En una cassola, posa molta aigua a bullir.
Barreja 1 culleradeta de pela de llimona amb un poc d'oli d'oliva.
Barreja l'oli de llimona en l’aigua per cuinar la pasta, i cuina la pasta fins que estigui al dente.
Torre el pinyons en una paella sense greix, fins que prenguin un color daurat.
Separa en un plat i deixa refredar.
Desfés amb els dits el formatge feta
Renta l'alfàbrega i asseca.
Talla en dos meitats la llimona i esprémer el suc.
Escórrer la pasta en un tamís, i reserva 4 cullerades d'aigua de la cocció.
Torna la pasta a l'olla.
Afegeix l’oli restant, l’aigua bullint, el suc de llimona, la pela de llimona restant, el formatge feta, l’alfàbrega, 75 grams de formatge parmesà i barreja be amb la pasta.
Deixa reposa, perquè el formatge es fongui.
Condimenta amb sal i pebre, posa en els plats i serveix amb 25 grams de parmesà i pinyons pel damunt de la pasta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1575 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.