Puré de coliflor
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Puré
						
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
Cigrons:
- 1 pot cigrons (uns 420 g), esbandits, drenats
- 2 cullerades de llavors de carabassa
- 1 cullerada de xarop d'auró
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- ¼ de culleradeta, de pebre de caiena
- ¼ de culleradeta, de sal.
Puré de coliflor:
- 1 coliflor (uns 750 g), en floretes, la tija en trossos
- 1 culleradeta de sal
- 80 grams de mantega
- ½ cullerada, de suc de llimona
- Un toc de pebre.
Pèsols:
- Una mica d'oli d'oliva
- 300 grams de pèsols congelats (descongelats)
- 1 branca de menta, picada finament
- ¼ de culleradeta de sal.
- Presentació 30 grams de. Micro Verdures germinades
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Presentació 30 grams de. Micro Verdures germinades
Cigrons:
Barreja els cigrons amb tots els ingredients fins i amb la sal, i remena a foc mitjà durant uns 20 minuts fins que els cigrons estiguin cruixents.
Refresca i reserva.
Puré de coliflor:
Col·loca una cistella de vapor en una cassola ample, omple d'aigua fins just a sota de la vora de la tassa.
Afegeix la coliflor, la sal, tapa i cuina durant uns 15 minuts o fins que la coliflor estigui al dente.
Fes un puré amb la coliflor, assaona amb la mantega i el suc de llimona, reserva en un lloc calen.
Pèsols:
Escalfa l'oli en una paella, agrega els pèsols i la menta, i cuina durant uns 3 minuts, assaona amb sal.
Per servir:
Posa el puré de coliflor en el fons del plat, reparteix els cigrons i els pèsols per sobre, i decora amb micro verdures germinades.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2514 visites.
 2514 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 60 min.
 60 min. Altres
 Altres 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Crema
 Crema Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram