Puré de coliflor

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Cigrons:

  • 1 pot cigrons (uns 420 g), esbandits, drenats
  • 2 cullerades de llavors de carabassa
  • 1 cullerada de xarop d'auró
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • ¼ de culleradeta, de pebre de caiena
  • ¼ de culleradeta, de sal.

Puré de coliflor:

  • 1 coliflor (uns 750 g), en floretes, la tija en trossos
  • 1 culleradeta de sal
  • 80 grams de mantega
  • ½ cullerada, de suc de llimona
  • Un toc de pebre.

Pèsols:

  • Una mica d'oli d'oliva
  • 300 grams de pèsols congelats (descongelats)
  • 1 branca de menta, picada finament
  • ¼ de culleradeta de sal.
  • Presentació 30 grams de. Micro Verdures germinades

4 racions

Elaboració

Presentació 30 grams de. Micro Verdures germinades

Cigrons:

Barreja els cigrons amb tots els ingredients fins i amb la sal, i remena a foc mitjà durant uns 20 minuts fins que els cigrons estiguin cruixents.
Refresca i reserva.

Puré de coliflor:

Col·loca una cistella de vapor en una cassola ample, omple d'aigua fins just a sota de la vora de la tassa.
Afegeix la coliflor, la sal, tapa i cuina durant uns 15 minuts o fins que la coliflor estigui al dente.
Fes un puré amb la coliflor, assaona amb la mantega i el suc de llimona, reserva en un lloc calen.

Pèsols:

Escalfa l'oli en una paella, agrega els pèsols i la menta, i cuina durant uns 3 minuts, assaona amb sal.

Per servir:

Posa el puré de coliflor en el fons del plat, reparteix els cigrons i els pèsols per sobre, i decora amb micro verdures germinades.


Recepta de cuina de Puré de coliflor

Recepta Font : Fooby. CH
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!