Risotto de pèsols a la llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ceba
  • 2 cullerades de mantega
  • 150 grams d'arròs per risotto (per exemple Carnaroli)
  • 0,6 l de brou de verdures calent
  • 150 grams de pèsols congelats
  • 50 grams de formatge Gorgonzola
  • 20 grams de formatge parmesà
  • ½ culleradeta de pela de llimona orgànica, ratllada
  • 2 culleradetes d’alfàbrega picada
  • Sal i pebre
  • Parmesà per empolvorar

4 racions

Elaboració

Pela la ceba i pica finament.
Fon 1 cullerada de mantega en una paella i fregeix breument la ceba.
Afegeix l'arròs sense rentar i salta fins que estigui transparent.
Aboca un cullerot de brou de verdures a l'arròs, i cuina a foc mitja, sense tapar durant uns 15 minuts, abocant mes brou a mesura que el vaigi aceptan, i sense deixar de remenar.
Afegeix el pèsols al risotto i cuina durant 5 minutas mes, fins que estigui al dente.
Mentrestant, talla el formatge gorgonzola i la resta de la mantega a daus petits.
Ratlla be, el parmesà.
Agrega el gorgonzola i la mantega a daus junt amb pela de llimona ratllada, l’alfàbrega i el formatge parmesà ratllat i remena el risotto fins que estigui cremos.
Assaona el risotto de pèsols a la llimona amb sal i pebre
Serveix el risotto en plats i espolsa per el damunt amb el formatge parmesa.
Serveix immediatament amb pa cruixent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

736 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: