Aletes de pollastre sobre Rosti de pastanaga
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Rosti de pastanaga:
- 800 grams de patates de cuina fermes
- 600 grams de pastanagues
- 1 cullerada de sal
- Una mica de pebre.
Aletes de pollastre:
- 800 grams d'ales de pollastre
- 1 dl de salsa de xili
- 1 Remet de coriandre
4 racions
Elaboració
Rosti de pastanaga:
Retalla les patates i les pastanagues amb el ratllador per, rosti.
Reparteix sobre la safata del forn coberta amb paper d'enfornar, condimenta al teu gust i barreja bé.
Aletes de pollastre:
Barreja les aletes de pollastre amb la salsa de xili dolç, i estén sobre, el rosti.
Cuina al forn:
Aproximadament 35 minuts al centre del forn preescalfat a 220 graus.
Finalment talla el coriandre ben fi, i empolvora pel damunt.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1332 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.