Aletes de pollastre sobre Rosti de pastanaga

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Rosti de pastanaga:

  • 800 grams de patates de cuina fermes
  • 600 grams de pastanagues
  • 1 cullerada de sal
  • Una mica de pebre.

Aletes de pollastre:

  • 800 grams d'ales de pollastre
  • 1 dl de salsa de xili
  • 1 Remet de coriandre

4 racions

Elaboració

Rosti de pastanaga:

Retalla les patates i les pastanagues amb el ratllador per, rosti.
Reparteix sobre la safata del forn coberta amb paper d'enfornar, condimenta al teu gust i barreja bé.

Aletes de pollastre:

Barreja les aletes de pollastre amb la salsa de xili dolç, i estén sobre, el rosti.

Cuina al forn:

Aproximadament 35 minuts al centre del forn preescalfat a 220 graus.
Finalment talla el coriandre ben fi, i empolvora pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1332 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: