Puré de patates amb formatge parmesà i mantega a l'all

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de patates farinoses, per exemple Bintje
  • Sal
  • 2 dl de llet
  • 100 grams de formatge parmesà ratllat
  • Pebre
  • Nou moscada
  • 3 grans d'all
  • 50 grams de mantega
  • 4 branquetes d'orenga

4 racions

Elaboració

Talla les patates a daus i cuina amb aigua i sal fins que estiguin tendres.
Retira i escorre bé.
Passa les patates a través del Passe-Vite o aixafa, amb el premsa patates.
Escalfa la llet en la mateixa paella i aboca al puré de patata, barreja bé fins a obtenir un puré suau.
Si el puré de patates és massa dur, afegeix una mica més de llet.
Ratlla el formatge parmesà i agrega al puré.
Assaona el puré de patata amb pebre i nou moscada
Talla els alls a rodanxes.
Fon la mantega en una cassola petita.
Afegeix els alls i salta a foc suau fins que estiguin daurats.
Arrenca les fulles d'orenga, reparteix per sobre del puré de patata, junt amb la mantega d'all i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

770 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!