Mousse de xocolata al cafè

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Crocant:

  • 50 grams d'avellanes, picades
  • 1 cullerada de sucre

Mousse:

  • 150 grams de xocolata negra (64% cacau Cailler), finament picat
  • 2 rovells d'ous
  • 1 cullerada de sucre
  • 2 cullerades de cafè expresso fred
  • 2 dl de crema, batuda
  • 2 clares d'ou
  • 1 mica de sal
  • 1 cullerada de sucre.

Decoració:

  • 1 dl de crema.

4 racions

Elaboració

Crocant:

Barrejar les avellanes picades i el sucre en una cassola, remena, salta a foc mitjà durant uns 5 minuts o fins que estiguin daurades.

Mousse:

Posa la xocolata en un recipient de paret prima, i posa sobre el recipient amb l'aigua bullent, el recipient amb la xocolata, no han de tocar l'aigua.
Fon la xocolata, regiran fins que estigui suau.
Mescla amb la batedora de mà, els rovells i el sucre i bat durant uns 5 minuts, o fins que la barreja estigui escumosa.
Agrega la barreja d'ou, i el cafè expresso, a la xocolata, i barreja bé.
Afegeix la nata batuda i mescla amb cura.
Bat les clares d'ou amb la sal, fins a punt de neu, agrega el sucre i mescla bé.
Mescla la preparació a la mescla de xocolata.
Omple la mousse de xocolata, en copes o gots i deixa cobert a la nevera, com a mínim 1 hora, perquè se solidifiqui.

Decoració:

Bat la crema fins que estigui suau i esponjosa, reparteix pel damunt de la mousse de xocolata i per sobre el crocant d'avellana.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1392 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: