Braó de vedella sencer, rostit
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 braó de vedella sencer en una sola peça, a prop. 1 kg i 1/2
- 2 cullerades de mantega fregida
- 1 ram de romaní, picat finament
- 1 batut de farigola, picat finament
- 1 cullerada de sal
- Pebre
- 1 cullerada de mantega
- 1 ceba tallada finament
- 2 dl de vi blanc
- 4 dl de vedella
- 2 culleradetes de Maizena, barrejades amb 1 cullerada d'aigua
- 2 cullerades de julivert picades
4 racions
Elaboració
Frega el braó amb la mantega i les herbes per tots cantons i assaona al teu gust amb sal i pebre.
Escalfa la mantega en la safata de forn, i daura a foc fort el braó.
Afegeix la ceba, enrosseix i desglaça amb el vi.
Tapa i cou al mig del forn preescalfat a 200 graus, durant 1 ¾ a 2 hores, gira cada 20 minuts i ruixa amb el líquid que desprèn el rostit.
A continuació, redueix la calor del forn a 80 graus.
Tan bon punt la carn estigui suau, retira el braó del forn i mantén calent a 80 graus.
Escórrer el líquid de la safata, en una paella.
Barreja la farina de blat de moro desfeta amb una mica d'aigua i porta la salsa a bullir, a foc suau, sense deixar de remoure.
Espolsa el julivert pel damunt de la salsa.
Separa la carn de l'os i talla a rodanxes. Serveix amb la salsa.
Acompanya aquest plat, amb patates rostides, risotto o polenta.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1135 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c