Cols de Brussel·les al formatge crema, amb salsa de mostassa

Categoria:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de cols de Brussel·les
  • 2 cebes
  • 2 dents d'all
  • 300 ml de brou
  • 200 grams de formatge crema (natural)
  • 2 cullerades de mostassa (suau)
  • Una mica de Maizena
  • Una mica nou moscada
  • Una mica de sal i pebre

4 racions

Elaboració

Neteja les cols de Brussel·les · les i cou amb abundant aigua salada.
Pela l'all i la ceba.
Tallar l'all en trossos petits i talla les cebes en anells.
Posa en una paella i salteja.
Desglaça amb el brou i cuina una estona.
Afegeix el formatge crema i la mostassa i barreja bé.
Escorre les cols de Brussel·les, i afegeix a la salsa.
Espessa la salsa amb una mica de Maizena, dissolta en aigua freda, i condimenta amb les espècies.
Presenta el guisat de cols de brucel·les en una font de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

452 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!