Cols de Brussel·les al formatge crema, amb salsa de mostassa

Ingredients

  • 1 quilo de cols de Brussel·les
  • 2 cebes
  • 2 dents d'all
  • 300 ml de brou
  • 200 grams de formatge crema (natural)
  • 2 cullerades de mostassa (suau)
  • Una mica de Maizena
  • Una mica nou moscada
  • Una mica de sal i pebre

4 racions

Elaboració

Neteja les cols de Brussel·les · les i cou amb abundant aigua salada.
Pela l'all i la ceba.
Tallar l'all en trossos petits i talla les cebes en anells.
Posa en una paella i salteja.
Desglaça amb el brou i cuina una estona.
Afegeix el formatge crema i la mostassa i barreja bé.
Escorre les cols de Brussel·les, i afegeix a la salsa.
Espessa la salsa amb una mica de Maizena, dissolta en aigua freda, i condimenta amb les espècies.
Presenta el guisat de cols de brucel·les en una font de servir.


Recepta de cuina de Cols de Brussel·les al formatge crema, amb salsa de mostassa
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1153 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: