Ous amb salsa d'espècies

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

Pasta d'espècies:

  • 4 xilis secs
  • 1 culleradeta de llavors de coriandre
  • 1 culleradeta de llavors de comĂ­
  • ½ culleradeta de llavors de mostassa negra
  • 1 culleradeta de cĂşrcuma
  • 1 cullerada de sucre
  • 4 cullerades de vinagre de vi blanc.

Ous:

  • 8 ous
  • 1 manat de cebes tendres
  • 2 dents d'all
  • 1 cullerada de mantega
  • Âź de litre de llet de coco
  • Sal
  • 4 cullerades d'oli.

4 racions

ElaboraciĂł

Pasta d'espècies:

Remulla els xilis amb aigua tèbia durant 15 minuts.
Escorre, treu la tija i elimina les llavors.
Aixafa en el morter fins a obtenir una pasta ben fina, els xilis, el coriandre, el comĂ­ i les llavors de mostassa.
Afegeix la cĂşrcuma, el sucre, el vinagre i barreja bĂŠ tot.
Reserva la pasta d'espècies.

Ous:

Bull els ous coberts d'aigua i cuina durant 6 minuts des del punt d'ebulliciĂł.
A continuaciĂł, refreda immediatament amb aigua ben freda. Pela els ous amb cura i asseca amb paper de cuina.
Prepara les cebes tendres.
Talla el verd en anells fins i deixa de banda.
Pica finament els tubercles blancs.
Pela i pica els alls.
Escalfa la mantega en una paella petita.
Fregeix el blanc de les cebes i l'all, fins que la ceba es torni vidriosa.
Afegeix 1 ½ a 2 cullerades de pasta d'espècies, reservada, i salta breument. Afegeix la llet de coco i cou la salsa a foc mitjà durant uns 10 minuts.
Agrega la meitat del verd de la ceba de primavera a la salsa i condimenta amb sal i pasta d'espècies.
Escalfa oli en una paella i fregeix els ous durant 2 o 3 minuts o fins que tinguin un bonic color daurat.
Col¡loca els ous en plats profunds preescalfats i aboca una gran quantitat de salsa.
Escampa la resta del verd de la ceba pel damunt.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Ous amb salsa d'espècies

Enllaça aquesta recepta:

578 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!