Ous remenats amb cebes i gambetes

Ingredients

  • 100 grams de gambetes
  • 4 ous
  • 50 grams de crema
  • Sal
  • Pebre
  • 3 cebes de primavera
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 cullerada de tomàquet (enllaunat)
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 2 talls de pa integral.

2 racions

Elaboració

Esbandeix les gambetes en un tamís, amb aigua freda, escorre i reserva.
Bat en un recipient, els ous amb la crema.
Condimenta amb sal i pebre.
Neteja les cebes de primavera, renta i talla en anelles fines.
Escuma a foc mitja, la mantega en una paella antiadherent i salta les cebes durant uns 2 minuts.
Agrega les gambetes reservades, els tomàquets i el julivert i aboca pel damunt la barreja d'ous.
Remou els ous remenats de 2 a 3 minuts, remena de tres a quatre vegades.
Mentrestant, torra el pa a la torradora fins que estiguin cruixents i talla a tires.
Col·loca els ous remenats en dos plats i serveix immediatament amb les tires de pa torrat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

576 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!