Gelea verda

Ingredients

  • 1 poma verda
  • 1 kiwi
  • 100 grams de raïms verds
  • 1 llima orgànica
  • ½ litre de suc de raïm
  • 2 cullerades de sucre de canya
  • 1 culleradeta i ¼ d’agar-agar
  • 100 grams de crema

2 racions

Elaboració

Renta les pomes, talla en quarts, elimina el nucli i talla
en rodanxes fines.
Pela el kiwi, talla en quarts i talla en rodanxes fines.
Renta el raïm i separa els grans.
Rentar la llima amb aigua calenta, aseca, ratlla la pell ben fina i esprem el suc.
Cuina, en un casso, el suc de raim, el suc de llima amb una cullerada i ½ de sucre i l’agar-agar.
Agrega la poma i cuina a foc lent durant uns 5 minuts.
Afegeix el kiwi i el raïm i barrega be..
Omple dos gots de postres i deixa refredar al refrigerador durant unes 2 hores.
Poc abans de servir, bat la crema amb la pell de llima i la resta del sucre.
Finalment posa la crema de llimona al damunt de la gelea.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1280 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: