Gelea verda
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 poma verda
- 1 kiwi
- 100 grams de raïms verds
- 1 llima orgànica
- ½ litre de suc de raïm
- 2 cullerades de sucre de canya
- 1 culleradeta i ¼ d’agar-agar
- 100 grams de crema
2 racions
Elaboració
Renta les pomes, talla en quarts, elimina el nucli i talla
en rodanxes fines.
Pela el kiwi, talla en quarts i talla en rodanxes fines.
Renta el raïm i separa els grans.
Rentar la llima amb aigua calenta, aseca, ratlla la pell ben fina i esprem el suc.
Cuina, en un casso, el suc de raim, el suc de llima amb una cullerada i ½ de sucre i l’agar-agar.
Agrega la poma i cuina a foc lent durant uns 5 minuts.
Afegeix el kiwi i el raïm i barrega be..
Omple dos gots de postres i deixa refredar al refrigerador durant unes 2 hores.
Poc abans de servir, bat la crema amb la pell de llima i la resta del sucre.
Finalment posa la crema de llimona al damunt de la gelea.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1248 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.