Flam de torró
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 L de llet sencera
- 8 ous grans
- 6 cullerades soperes de sucre
- 300 grams de torró de Xixona
- Caramel líquid
6 racions
Elaboració
En un recipient posa la llet i el torró esmicolat, i tritura tot fins que quedi ben barrejat.
En un bol a part, bat els ous amb el sucre, que quedi ben barrejat i tot seguit afegeix la barreja de la llet amb el torró, barreja tot bé.
Prepara els motlles individuals, banya la base i els costats amb el caramel líquid i després ja pots afegir la barreja.
Col·loca els motlles en una safata amb aigua al punt d'ebullició, per coure al forn al bany maria.
Enforna a 180 graus, amb el forn prèviament escalfat, durant 45 a 50 minuts.
Si veus que es crema de la part de dalt, ho pots tapar amb paper d'alumini.
Comprova la cocció amb un escuradents.
Un cop fets els deixes refredar, primer a temperatura ambient i després a la nevera.
Millor si els prepares el dia abans.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1560 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c