Flam de torró

Categoria:
Recepta per
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 L de llet sencera
  • 8 ous grans
  • 6 cullerades soperes de sucre
  • 300 grams de torró de Xixona
  • Caramel líquid

6 racions

Elaboració

En un recipient posa la llet i el torró esmicolat, i tritura tot fins que quedi ben barrejat.
En un bol a part, bat els ous amb el sucre, que quedi ben barrejat i tot seguit afegeix la barreja de la llet amb el torró, barreja tot bé.
Prepara els motlles individuals, banya la base i els costats amb el caramel líquid i després ja pots afegir la barreja.
Col·loca els motlles en una safata amb aigua al punt d'ebullició, per coure al forn al bany maria.
Enforna a 180 graus, amb el forn prèviament escalfat, durant 45 a 50 minuts.
Si veus que es crema de la part de dalt, ho pots tapar amb paper d'alumini.
Comprova la cocció amb un escuradents.
Un cop fets els deixes refredar, primer a temperatura ambient i després a la nevera.
Millor si els prepares el dia abans.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

531 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!