Macarrons ratllats amb bolets i cansalada
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 grams de macarrons ratllats
- 300 grams de bolets variats
- 150 grams de cansalada fumada
- 2 escalunyes
- 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
- 3 cullerades de julivert
4 racions
Elaboració
Talla la cansalada fumada a daus petits i daura en una paella amb l'oli.
Dora en l'oli restant les escalunyes picades, incorpora els bolets tallats gruixuts i el julivert picat fi.
Deixa coure durant cinc minuts amb un cullerot d'aigua de cocció de la pasta.
Cou els macarrons ratllats en abundant aigua salada fins que estiguin al dente, retira i escorre.
Condimenta la pasta amb la salsa anteriorment preparada i serveix immediatament.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1325 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c