Conill amb all silvestre i moscatell

Recepta per
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 grans d'all
  • 6 branquetes de romanĂ­
  • 1 Conill d'1,2 kg, tallat en trossos
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 100 grams de pernil serra
  • 700 grams de patates petites.
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • 4 dl de moscatell sense alcohol
  • 40 grams d'all silvestre fresc
  • 200 grams de crema fresca
  • 1 cullerada de Maizena.

4 racions

ElaboraciĂł

Separa la meitat de les agulles del romanĂ­ i talla finament. Separa la resta i reserva.
Esbandeix els talls de conills i asseca.
Frega amb el romanĂ­ picat, l'all i la meitat de l'oli.
Tapa i marina durant 1 hora aproximadament a temperatura ambient.
Prees calfa el forn a 180 graus.
Condimenta les peces de conill amb sal i pebre.
Calenta l'oli d'oliva restant en una paella gran.
Rosteix les peces de conill una desprĂŠs de l'altra fins que estiguin ben daurades.
Col¡loca els talls rostits i les patates en una safata apta per anar al forn.
Talla el pernil cru en tires fines.
Fregeix a la mateixa paella.
Afegeix la resta de romanĂ­ i fregeix breument.
Reparteix pel damunt del contingut de la safata.
Desglaça la paella amb el moscatell i el brou.
Deixa escalfar breument.
Aboca a la safata.
Tapa i cuina al mig del forn, durant aproximadament 1 hora.
Renta l'all salvatge i pica finament.
DesprĂŠs de finalitza el temps de cocciĂł, aboca la salsa en una paella.
Porta a ebulliciĂł.
Cuina al mig del forn les peses de conill i les patates durant 10 minuts mĂŠs o fins que tinguin un bonic color daurat.
Remena la crema i la farina de blat de moro.
Agrega a la salsa, bat i cuina a foc lent durant uns 3 minuts, fins que la salsa estigui cremosa.
Posa una mica d'all silvestre a un costat i reserva.
Agrega l'all salvatge a la salsa i remena bĂŠ.
Reparteix la salsa pel damunt dels talls de conill i patates.
Empolvora la superfĂ­cie de la safata amb abundant all silvestre reservat.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

371 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!