Risotto de llimona amb pèsols verds

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 ceba petita picada
  • 200 grams d'arròs de gra llarg blanc
  • Un grapat de farigola de llimona fresca, o farigola seca
  • 1 dl de vi blanc
  • 8 dl de verdures
  • 200 grams de pèsols verds
  • 1/2 llima, la pela ratllada i el suc
  • 50 grams de mascarpone o 100 a 150 grams de formatge de crema de cabra, a voluntat
  • 20 grams de formatge ratllat (Sbrinz o Pecorino)
  • Sal i pebre acabat de moldre
  • Melissa per a la guarnició, segons desitgi

4 racions

Elaboració

Salta la ceba amb l'oli d'oliva, afegeix l'arròs i la farigola de llimona, fresca o seca,
el vi blanc, i deixa bullir a foc lent.
A poc a poc, agrega el brou de verdures i deixa coure a foc lent, durant uns 20 minuts.
Durant els darrers 5 minuts, afegeix els pèsols.
Incorpora la pell i el suc de llima, el formatge crema i el formatge ratllat, i assaona al gust amb sal i pebre.
Guarneix amb unes fulles de melissa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

376 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!