Llibrets farcits amb espinacs
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous
- 100 grams d'espinacs frescos
- 4 rodanxes de pernil cuit
- 4 rodanxes de formatge Gouda, de 30 grams cada una
- 6 cullerades de farina
- 4 cullerades de llet
- ½ got d'oli
- 10 cullerades de pa ratllat
- 1 mica de pebre
- 1 mica de sal
- 4 escalopes de porc per fer llibrets farcits
4 racions
Elaboració
Renta la carn, aixafa ben plana, i condimenta amb sal i pebre.
Posa una rodanxa de pernil sobra la carn i sobre el pernil, una rodanxa de formatge.
Renta els espinacs, cuina durant un temps curt, talla en trossos petits, deixa refredar i afegeix sobre la rodanxa de formatge.
Dobla l'escalopa, i tanca amb escuradents de fusta.
Posa la farina i el pa ratllat en plats diferents.
Escalfa el forn a 150 graus.
Barreja els ous amb sal i llet i també posa en un plat separat.
En primer lloc, gira l'escalopa farcida en la farina, després per l'ou i, finalment, pa ratllat.
Posa l'oli en una paella, deixa escalfar i fregeix la carn fins que el pa ratllat prengui un bonic color daurat per cada costat.
Col·loca les escalopes empanades sobre paper absorbent de cuina, després, en una safata refractaria, i enforna en el forn escalfat a 150 graus durant 10 minuts.
Pots acompanyar aquesta recepta, amb algun arròs, una amanida i rodanxes de llimona.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
799 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c