Pesto d'espinacs i col kale

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mescla d'espinacs i col kale, (uns 150 grams)
  • 50 grams de pinyons
  • 30 grams de parmesà o pecorino romà, ratllat
  • 2 alls picats
  • ½ suc de llimona
  • 60 ml d'oli d'oliva.

1 racions

Elaboració

Col·loca en el processador d'aliments, els espinacs, la col kale, els pinyons, el formatge, l'all i el suc de llimona.
Tritura el conjunt.
Afegeix l'oli, segueix triturant fins que la barreja tingui una consistència cremosa.
Assaona lleugerament amb sal i pebre, al gust.
Serveixi amb verdures a la planxa, en una amanida de llegums, en tofu, pasta o peix
Es pot conservar entre 4 i 5 dies a la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2041 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: