Espaguetis amb múrgules fresques, crema i mostassa

Ingredients

  • 50 grams de múrgoles
  • 1 escalunya, picada
  • 2 cullerades de mantega
  • 1/2 dl de vi blanc
  • 3 dl de crema
  • 2 culleradetes de mostassa granulada
  • 100 grams d'espinacs frescos
  • Sal, pebre
  • 500 grams d'espaguetis

4 racions

Elaboració

Neteja a fons les múrgoles amb aigua corrent i asseca.
Sofregeix les múrgoles i l'escalunya en la mantega calenta.
Afegeix el vi i deixa reduir a la meitat.
Agrega la crema i la mostassa i cuina a foc lent durant 5 minuts.
Afegeix els espinacs i assaona al gust.
Cuina els espaguetis en aigua bullent amb sal, fins que estiguin al dente.
Retira, escorre i barreja amb la salsa.
Serveix ben calents abans que es refredin


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

414 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!