Estofat de cérvol

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 polsim de pebre de Caiena
  • 3 grans d'all picats
  • 1 polsim de nou, moscada
  • 1 mica de pebre i sal
  • 1 culleradeta de pebre, verd
  • 3 cullerades de nabius
  • 600 grams de carn de cérvol
  • 250 ml de vi negre
  • 100 ml de crema batuda
  • 1 cullerada de puré de tomàquet
  • 130 ml de brou de rostit
  • 1 ceba

2 racions

Elaboració

Talla la carn de cérvol a daus d'uns 2 centímetres, enrosseix en una cassola amb oli ben calent i després treu-lo i reserva.
Pela i talla la ceba en anelles i enrosseix a la cassola fins que estigui ben daurada.
Afegeix la pasta concentrada de tomàquet, remena i torna a cuinar una estona, mes.
Desglaça amb el brou, agrega de nou la carn i rega amb 1/8 l de vi.
A continuació, afegeix els alls, la sal, la nou moscada, un polsim de pebre de Caiena i els nabius i deixa cuinar el guisat durant aproximadament 2 hores.
Si cal, agrega una mica més de vi.
Agrega la nata batuda, barreja bé i salpebre al gust, si és necessari.
Deixa reposar amb el foc apagat durant 10 minuts.
Serveix amb les baies del bosc que més t'agradin


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

332 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!