Estofat de cérvol
Ingredients
- 1 polsim de pebre de Caiena
- 3 grans d'all picats
- 1 polsim de nou, moscada
- 1 mica de pebre i sal
- 1 culleradeta de pebre, verd
- 3 cullerades de nabius
- 600 grams de carn de cérvol
- 250 ml de vi negre
- 100 ml de crema batuda
- 1 cullerada de puré de tomàquet
- 130 ml de brou de rostit
- 1 ceba
2 racions
Elaboració
Talla la carn de cérvol a daus d'uns 2 centímetres, enrosseix en una cassola amb oli ben calent i després treu-lo i reserva.
Pela i talla la ceba en anelles i enrosseix a la cassola fins que estigui ben daurada.
Afegeix la pasta concentrada de tomàquet, remena i torna a cuinar una estona, mes.
Desglaça amb el brou, agrega de nou la carn i rega amb 1/8 l de vi.
A continuació, afegeix els alls, la sal, la nou moscada, un polsim de pebre de Caiena i els nabius i deixa cuinar el guisat durant aproximadament 2 hores.
Si cal, agrega una mica més de vi.
Agrega la nata batuda, barreja bé i salpebre al gust, si és necessari.
Deixa reposar amb el foc apagat durant 10 minuts.
Serveix amb les baies del bosc que més t'agradin
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
614 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c