Arròs amb pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 2 cullerades de mantega
  • 200 grams d'arròs de gra llarg
  • 1 polsim de pebre
  • 1 polsim de sal
  • 350 ml d'aigua o brou
  • 200 grams de pèsols
  • ½ culleradeta de sucre
  • 2 cebes tendres.

2 racions

Elaboració

Pela 1 ceba, pica-la finament i salta en una cassola, amb 1 cullerada de mantega durant uns 5 minuts o fins que transparenti.
Agrega l'arròs i salta uns 2 minuts més.
A continuació, afegeix l'aigua o el brou.
Condimenta amb la sal, porta a ebullició i deixa coure, tapat durant uns 15 a 20 minuts o fins que estigui al dente.
Remena bé, tot sovint.
Mentrestant, desgrana els pèsols si són frescos, si són congelats, el pots cuina directament.
Salta els pèsols i la ceba restant amb la mantega durant uns 5 a 7 minuts,
Afegeix 5 cullerades d'aigua i el sucre, condimenta amb sal i pebre, tapa la cassola i deixa coure suaument durant uns 4 a 5 minuts.
Tan aviat com l'arròs estigui cuit, barreja amb els pèsols i serveix immediatament.

Notes

Jo acostumo a servir aquest plat acompanyat amb cuixes de pollastre fregides.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3170 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: