Formatge fos amb xampinyons
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Fondue
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de formatge per Fondue o raclet
- 4 tasses de xampinyons tallats
- 3 cullerades d'all picat finament
- 1 pebrot verd, sense llavors, tallat a daus
- 1 cullerada de mantega
- Sal i pebre
- 1 bagueta ben cruixent
4 racions
Elaboració
El primer que has de fer és treure la cua del pebrot i les llavors.
Després has de tallar-lo a daus petits.
Fon la mantega en una paella i afegeix l'all picat. Cuina uns segons cuidant que l'all no agafi color.
Afegeix els xampinyons tallats a làmines, o si són petits a quartos juntament amb un bitxo petit, al gust.
Cuina de 4 a 5 minuts o fins que els xampinyons estiguin prenent una mica de color.
Després afegeix sal i pebre a gust.
Posa el formatge en un motlle greixat o en una paella de ferro.
Posa els xampinyons sobre del formatge i posa el motlle al forn a 180 graus, de 8 a 10 minuts o fins que es fongui el formatge.
Serveix amb baguet ben cruixent

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
904 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c