Formatge fos amb xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de formatge per Fondue o raclet
  • 4 tasses de xampinyons tallats
  • 3 cullerades d'all picat finament
  • 1 pebrot verd, sense llavors, tallat a daus
  • 1 cullerada de mantega
  • Sal i pebre
  • 1 bagueta ben cruixent

4 racions

Elaboració

El primer que has de fer és treure la cua del pebrot i les llavors.
Després has de tallar-lo a daus petits.
Fon la mantega en una paella i afegeix l'all picat. Cuina uns segons cuidant que l'all no agafi color.
Afegeix els xampinyons tallats a làmines, o si són petits a quartos juntament amb un bitxo petit, al gust.
Cuina de 4 a 5 minuts o fins que els xampinyons estiguin prenent una mica de color.
Després afegeix sal i pebre a gust.
Posa el formatge en un motlle greixat o en una paella de ferro.
Posa els xampinyons sobre del formatge i posa el motlle al forn a 180 graus, de 8 a 10 minuts o fins que es fongui el formatge.
Serveix amb baguet ben cruixent


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

277 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!