Rüebli Pesto

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 350 g Rüebli
  • 1,5 dl Wasser
  • 1 dl Orangensaft
  • 40 g Pinienkerne
  • 1 dl Olivenöl
  • 40 g Parmesan
  • Salz und Pfeffer aus der Mühle

1 racions

Elaboració

Pinienkerne ohne Fettzugabe leicht rösten und abkühlen lassen.
Beiseitestellen.
Rüebli schälen und grob raffen.
Wasser und Orangensaft aufkochen.
Rüebli dazugeben und circa 6 Minuten garen.
½ der Rüebli mit der Schaumkelle herausnehmen und beiseitestellen.
Pinienkerne zu den übrigen Rüebli in die Pfanne geben.
Olivenöl dazugiessen und fein pürieren.
Parmesan dazu reiben und die beiseitegestellten Rüebli daruntermischen.
Pesto abschmecken und in ein Glas, beiseitestellen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

148 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: